Maksukäytännöt

KUOPION TAITOLUISTELIJAT ry.                                                                                           

Valmennusryhmien maksukäytännöt 1.9.2020 alkaen (kausi 2020-2021)

Nämä säännöt koskevat Kuopion Taitoluistelijoiden järjestämään luistelutoimintaan osallistumista seuraavissa ryhmissä:

 • Kilparyhmät: K1, K2, K3, K4+, K4
 • Kehitysryhmät: Taitoluistelukoulu
 • Aikuiset

Luistelukausi jaetaan seuraavasti:

 • Syyskausi 1.7.-31.12.2020
 • Kevätkausi 1.1.-30.6.2021

Uusi kausi 2020-2021 alkaa K-ryhmien osalta syyskaudella 1.7.2020. Kehitysryhmien ja aikuisten toiminta alkaa 1.8.2020.

 

Ilmoittautumissäännöt

 • K-ryhmät: Ilmoittautuminen seuraavalle kaudelle 1.-31.5. välisenä aikana.
 • Taitoluistelukoulu-ryhmä ja Aikuiset: Ilmoittautuminen seuraavalle kaudelle 1.5.-30.6. välisenä aikana.

Ilmoittautuminen tehdään seuran nettisivuilla olevalla lomakkeella. Luistelijalla on oikeus osallistua alkavan kauden harjoituksiin sen jälkeen, kun ilmoittautuminen on tehty ja maksukäytännöt hyväksytty. Siirtyminen ryhmästä toiseen kesken kauden on mahdollista valmentajan suosituksen mukaisesti.

Irtisanoutuminen: Irtisanoutuminen kirjallisesti puheenjohtajalle ja valmentajalle. Irtisanoutumisaika on kaksi (2) kuukautta. Jo maksettuja luistelumaksuja ei palauteta takaisin.

 

Jäsen- ja kuukausimaksut

Luistelijalta veloitetaan vuosittain seuran jäsenmaksu (25€/syyskausi ja 25 €/kevätkausi) sekä kuukausittainen luistelumaksu. Perhekohtainen jäsenmaksu on 80 €/vuosi. Luistelumaksut perustuvat jää- ja oheisharjoitusmäärään sekä luistelija- ja valmentajamäärään. Kuukausittainen luistelumaksu sisältää aikataulunmukaiset jää- ja oheisharjoitukset. Mahdolliset valmentajalta otettavat yksityistunnit luistelija maksaa itse.  Hallituksella on oikeus tarvittaessa muuttaa kuukausimaksuja, jos siihen on taloudellisesti tarvetta. Tämä tulee ilmoittaa luistelijoille kuukautta aiemmin. Maksamalla jäsenmaksun sitoutuu samalla noudattamaan seuran maksukäytäntöjä.

Jäsen- ja kuukausimaksut hyväksytään vuosittain seuran kevätkokouksessa. Kaudella 2020-2021 ryhmien kuukausimaksut ovat seuraavat:

 

Ryhmä

Kk-maksu (€)

Viikoittainen harjoitusmäärä

K1

410

väh. 8 jäätä + 3-4 lajioheista*)

K2

350

7 jäätä + 3-4 lajioheista*)

K3

310

6 jäätä + 3-4 lajioheista*)

K4+

280

5 jäätä + 2-3 lajioheista*)

K4

150

3 jäätä + 2 lajioheista *)

Taitoluistelukoulu

90/50

2 jäätä + 2 lajioheista 

 

 

1 jää + 1 lajioheinen

Aikuiset

75 / 105

1 jää / 2 jäätä**)

*) K-ryhmille kuuluu yhtenä oheisena kk-maksuun baletti/tanssi.

K-ryhmäläiset voivat halutessaan ostaa Studio Tempon liikuntakortin hintaan 35e/kk.

**) Aikuiset voivat halutessaan ostaa Studio Tempon liikuntakortin. Kortin hinta on 35 €/kk, ja kortilla voi osallistua kaikille Tempon ryhmäliikuntatunneille sekä käyttää vapaasti kuntosalia.

Sisarusalennus K-ryhmissä luistelevilla: Ensimmäisestä luistelijasta maksu 100%, toisesta 60% (alemmasta maksusta), kolmannesta 40%.

Sisaralennus kehitysryhmissä luistelevilla: Ensimmäisestä luistelijasta maksu 100%, toisesta 80% (alemmasta maksusta), kolmannesta 60%.

Maksujen laskutus: Laskut toimitetaan sähköisesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskut voidaan toimittaa myös postitse, jolloin laskuun lisätään toimistokulut 5 €. Eräpäivä on jokaisen kuun 15. päivä.

Seuralla on sopimus perintätoimiston kanssa, joten tilapäisen maksuongelman yllättäessä ota yhteyttä välittömästi maksujärjestelyjen sopimiseksi. Maksusopimukset tehdään aina kirjallisesti. Mikäli perintä ei onnistu, maksut haetaan käräjäoikeuden tuomiolla ulosottoon.

Jos maksusuorituksia puuttuu useampia kuin yksi, luistelijaa ei voida ilmoittaa kilpailuun eikä luistelijalla ole oikeutta osallistua harjoituksiin. Maksamattomista maksuista ilmoitetaan aina huoltajalle, luistelijalle ja valmentajalle. Laskuihin ja maksuihin liittyvät kyselyt: kuta.laskut@gmail.com.

 

Kilpailumaksut

Kilpailumaksuista (sis. osallistumismaksut, tuomarikulut, valmentajan matka- ja majoituskulut) veloitetaan seuraavasti (kun osallistumismaksut STLL suositusten mukaiset):

 • Kutsukilpailut, valmentaja ei yövy:

Tintit 40 €

Minit, Aluesarjat 50 €

ISU 60 €

 

 

 • Kutsukilpailut, valmentaja yöpyy:

Tintit 70 €

Minit, Aluesarjat 80 €

ISU 90 €

 

 • STLL:n alaiset kilpailut: 

Noviisit, Debytantit 100 €

SM-Noviisit, Juniorit 180 €

SM-Juniorit/-Seniorit 180 €

 

 • Inter Club –kilpailut:

Tähtisarjat 80 €

ISU 1 ohjelma 90 €

ISU 2 ohjelmaa 120 €

Ulkomailla pidettävien kilpailujen kilpailumaksu peritään järjestäjän ilmoituksen mukaisena. Ulkomaille suuntautuviin kilpailuihin liittyvät ilmoittautumiset ovat aina sitovia.

Kilpailevat luistelijat vastaavat itse kilpailupassin ja vakuutuksen hankkimisesta.

 

Maksut sairastumis- tai loukkaantumistapauksissa

Sairastumis- ja loukkaantumispoissaoloista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian valmentajalle ja sihteerille. Yli 14 vrk:n sairauspoissaoloista ei peritä normaalia luistelumaksua omavastuuajan (14 vrk) jälkeiseltä ajalta. Yksi omavastuu kattaa uusiutuvasta vammasta seuraavan sairasloman, jos vamma uusiutuu 10 vrk:n sisällä edellisen sairasloman päättymisestä. Maksuvapautuksen saamiseksi luistelijan tulee toimittaa sihteerille lääkärintodistus, josta selviää harjoituskiellon alkamis- ja päättymispäivä.

 

Talkootyö

Talkootyö on seuran taloudessa merkittävässä asemassa, ja jokaisen luistelijan perheen osallistuminen on tärkeää. Mikäli seura ei saa talkoita tehtäväksi tai niitä ei pystytä toteuttamaan osallistujien puuttumisen takia, on hallituksella oikeus korottaa kuukausimaksuja viipymättä.