Kilpailut

YLEISET OHJEET KILPAILUISTA

KAIKKIIN KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA. Kukaan lapsi tai lapsen vanhempi ei voi ilmoittaa luistelijaa järjestävälle seuralle itse.

Jokaisella kilpailijalla tulee olla voimassaoleva ja kilpailuun vaadittava kilpailupassi.

Kilpailijat ilmoitetaan kuhunkin sarjaan valmentajan asettamassa järjestyksessä.

 

Kilpailumaksut

Kilpailuun hyväksytyn luistelijan tulee maksaa kilpailumaksu. Kilpailuvastaava tiedottaa, ketkä on valittu kilpailuun. Järjestävä seura määrittelee itse kunkin kilpailun valintakriteerit. Kaikkiin kilpailuihin lähtee mukaan KuTan valmentaja tai kisapaikalla oleva muun seuran tuttu valmentaja.

Kilpailumaksu maksetaan KuTa:n kilpailutilille ENNEN kilpailua.

Seurallamme käytössä kiinteät kilpailumaksut. Kilpailumaksut ovat eriteltynä Maksukäytännöt -lomakkeessa, joka jaetaan luistelijoille kauden alussa.

Jos luistelija peruu osallistumisensa arvontapäivän jälkeen, ei maksettua kilpailumaksua palauteta ellei kilpailua järjestävä seura sitä hyväksy. Usein hyväksyttävään peruutukseen tarvitaan esimerkiksi lääkärintodistus. Kenenkään kilpailijan ei tule osallistua kilpailuun sairaana! Koska yleensä näissä tapauksissa seura ei voi lähettää toista kilpailijaa peruuttaneen tilalle, huomioidaan myöhäinen peruutus luistelijalle osallistuttuna kilpailuna vuoroteltaessa osallistumisia seuraaviin kilpailuihin.

 

Elementtilistat

ISU-sarjalaiset: Suunniteltuohjelmalomake lähetetään  kisavastaavalle lomakkeella ensimmäisen kilpailuilmoittautumisen yhteydessä osoitteseen 
kisailmoittautumiset.kuta@gmail.com 
Lähetä uusi ohjelmalomake seuraavien kilpailuilmoittautumisten yhteydessä vain, jos lomakkeen tiedot ovat muuttuneet.

 

Suunniteltuohjelma -lomake löytyy linkistä:

https://www.stll.fi/luistelijalle/kilpailijalle/kilpailulomakkeet/kotimaan-kilpailulomakkeet/

 

 

KuTa noudattaa Suomen Taitoluisteluliiton kilpailusääntöjä. Kilpailuihin osallistujat edustavat KuTa:a ja sitoutuvat noudattamaan hyviä käytöstapoja.

Kilpailuun lähtevän valmentajan kulut (matkat ja asuminen) sisältyvät kilpailumaksuun. 

Kilpailukutsuja tulee lähes viikoittain. Tämän takia aiemmin tehdyt suunnitelmat voivat muuttua. Epäselvissä tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä vastuuvalmentajaan ja kilpailuvastaavaan mahdollisimman pian.