Kilpailut

YLEISET OHJEET KILPAILUISTA

KAIKKIIN KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA. Kukaan lapsi tai lapsen vanhempi ei voi ilmoittaa lasta järjestävälle seuralle itse.

Jokaisella kilpailijalla tulee olla voimassaoleva ja kilpailuun vaadittava kilpailulisenssi.

Kilpailijat ilmoitetaan kuhunkin sarjaan valmentajan asettamassa järjestyksessä, jossa huomioidaan: luistelijan aiemmat osallistumiset kaudella, vaadittava taso, luistelijan ja/tai hänen vanhempansa kanssa sovitut asiat.

 

Kilpailumaksut

Kilpailuun hyväksytyn luistelijan tulee maksaa kilpailumaksu. Kilpailuvastaava tiedottaa, ketkä on valittu kilpailuun. Järjestävä seura määrittelee itse kunkin kilpailun valintakriteerit. Kaikkiin kilpailuihin lähtee mukaan KuTan valmentaja tai kisapaikalla oleva muun seuran tuttu valmentaja.

Kilpailumaksu maksetaan KuTa:n kilpailutilille ENNEN kilpailua.

Seurallamme käytössä kiinteät kilpailumaksut. Kilpailumaksut ovat eriteltynä Maksukäytännöt -lomakkeessa, joka jaetaan luistelijoille kauden alussa.

Jos luistelija peruu osallistumisensa arvontapäivän jälkeen, ei maksettua kilpailumaksua palauteta ellei kilpailua järjestävä seura sitä hyväksy. Usein hyväksyttävään peruutukseen tarvitaan esimerkiksi lääkärintodistus. Kenenkään kilpailijan ei tule osallistua kilpailuun sairaana! Koska yleensä näissä tapauksissa seura ei voi lähettää toista kilpailijaa peruuttaneen tilalle, huomioidaan myöhäinen peruutus luistelijalle osallistuttuna kilpailuna vuoroteltaessa osallistumisia seuraaviin kilpailuihin.

 

Elementtilistat

ISU-sarjalaiset: laittakaa kilpailuvastaavalle suunniteltuohjelmalomake heti, kun ne ovat ajantasaiset. Ilmoita uusi ohjelmalomake kilpailuilmoittautumisten yhteydessä vain, jos tiedot ovat muuttuneet.

Suunniteltuohjelma -lomake löytyy linkistä:

https://www.stll.fi/luistelijalle/kilpailijalle/kilpailulomakkeet/kotimaan-kilpailulomakkeet/

 

KuTa noudattaa Suomen Taitoluisteluliiton kilpailusääntöjä. Kilpailuihin osallistujat edustavat KuTa:a ja sitoutuvat noudattamaan hyviä käytöstapoja.

Kilpailuun lähtevän valmentajan kulut (matkat ja asuminen) sisältyvät kilpailumaksuun. 

Kilpailukutsuja tulee lähes viikoittain. Tämän takia aiemmin tehdyt suunnitelmat voivat muuttua. Epäselvissä tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä vastuuvalmentajaan ja kilpailuvastaavaan mahdollisimman pian.