Luistelukoulun vanhemmille

Tervetuloa mukaan Kuopion Taitoluistelijoiden luistelukouluun! Koulutetut ohjaajamme odottavat teitä Lippumäen uudessa jäähallissa tiistaisin klo 17.15-18.00!  :)

 

TULE AJOISSA JÄÄHALLILLE

 

Ensimäisellä kerralla kannattaa tulla hyvissä ajoin (15 - 30 minuuttia ennen luistelukoulun alkua) Lippumäen jäähallille.

Kaikki ilmoittautuvat aina ennen jäälle menoa  luistelukoulun infopisteessä Lippumäen jäähallin aulassa. Infopisteessä opastamme myös teidät oikeaan pukukoppiin. 

Lapset jaetaan luistelukoulussa tasoryhmittäin ja jokaisella ryhmällä on oma ohjaaja. Suoritettuaan tason lapset siirtyvät eteenpäin seuraavaan tasoon/ryhmään. Suoritettuaan tason 4, ovat lapset valmiita Taitoluistelukouluun.
Jokainen luistelija saa oman Taitokortin, johon lapset saavat tarran merkiksi siitä, että tietty osa-alue on suoritettu tai kun tietty taso on suoritettu.

 

VARUSTEET

 

Jäähallin jäälle saa tulla vain luistimet jalassa, myös jäälle tulevilla vanhemmilla pitää olla luistimet. Luistelun aloitukseen  sopivat hyvin tavalliset kaunoluistelimet, hokkarit tai piikittömät harjoitusluistimet. Taitoluistimista ja niiden hankinnasta saa tietoa ohjaajilta. Luistelukoulussa käytetään aina kypärää. Lapselle kannattaa pukea tarpeeksi monta lämminta ja kosteuden pitävää vaatekertaa, mutta aivan "michelinukkona" ei ole kiva luistella. Sormikkaat ovat jäällä parhaat hanskat, sillä ne mahdollistavat erilaiset esineiden poimisileikit. Kuivat vaihtohanskat voi tuoda jään reunalle.

 

MAKSUT

 

Perhe voi valita joko kausi- tai kuukausimaksun. Luistelijan ensimmäinen tunti luistelukoulussa on aina maksuton tutustumiskerta. Luistelukouluun ilmoittaudutaan seuran nettisivujen kautta.

Luistelukoulun laskut lähetetään  vanhemman ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 

 

VAKUUTUKSET JA JÄSENMAKSUT

 

Jokainen luistelukoululainen liittyy seuran jäseneksi. Seuran jäsenmaksu on 25 €/luistelija ja se on voimassa heinäkuusta heinäkuuhun. 25 € jäsenmamaksuun sisältyy tapaturmavakuutus.  Seura ostaa vakuutuksen luistelijan puolesta.

Lasta tuodessa tutustumiskerralle jäälle on vanhemman huolehdittava, että lapsella on riittävä vakuutus voimassa omasta puolesta.

 

TAPATURMAN SATTUESSA

 

Katso ohjeet TÄÄLTÄ