Luistelukoulun vanhemmille

Tervetuloa mukaan Kuopion Taitoluistelijoiden luistelukouluun! Koulutetut ohjaajamme odottavat teitä Lippumäen jäähallissa sunnuntaisin klo 12.15-13.00!  :)

 

TULE AJOISSA JÄÄHALLILLE

 

Ensimäisellä kerralla kannattaa tulla hyvissä ajoin (15 - 30 minuuttia ennen luistelukoulun alkua) Lippumäen jäähallille.

Kaikki ilmoittautuvat ensin luistelukoulunpäivystyksessä Lippumäen jäähallin sisääntuloaulassa. Ilmoittautuminen sujuu joutuisasti jos ilmoittautumiset tehdään etukäteen seuran netin kautta. Jonoja syntyy silti. Pyrimme ilmoittatumispisteellä ohjaamaan luistelijat kahteen jonoon: uudet luistelijat ja etukäteen ilmoittautuneet. 

Lapset jaetaan luistelukoulussa tasoryhmittäin ja jokaisella ryhmällä on oma ohjaaja. Suoritettuaan tason lapset siirtyvät eteenpäin seuraavaan tasoon/ryhmään. Suoritettuaan tason 4, ovat lapset valmiita Taitoluistelukouluun.
Jokainen luistelija saa oman Taitokortin, johon lapset saavat tarran merkiksi siitä, että tietty osa-alue on suoritettu ja edelleen, kun tietty taso on suoritettu.

Luistelukoulun ohjaajat antavat luistelijalle tarran, joka on tarkoitettu nimilapuksi. Tarra olisi hyvä säilyttää koko luistelukoulun ajan, mutta sen kadotessa, saa uuden kadonneen tilalle luistelukoulun infopisteeltä. Tarran väri kertoo ohjaajalle, missä ryhmässä lapsi luistelee. Väri muuttuu  taitojen karttuessa ja tason vaihtuessa. Kadonneen tarran tilalle uutta hakiessa, muistathan mainita värin.

Luistelukoulun ohjauksen sisällöstä vastaa seuran päävalmentaja Colin Chanski.

 

VARUSTEET

 

Jäähallin jäälle saa tulla vain luistimet jalassa, myös jäälle tulevilla vanhemmilla pitää olla luistimet. Luistelun aloitukseen  sopivat hyvin tavalliset kaunoluistelimet, hokkarit tai piikittömät harjoitusluistimet. Taitoluistimista ja niiden hankinnasta saa tietoa ohjaajilta. Luistelukoulussa käytetään aina kypärää. Lapselle kannattaa pukea tarpeeksi monta lämminta ja kosteuden pitävää vaatekertaa, mutta aivan "michelinukkona" ei ole kiva luistella. Sormikkaat ovat jäällä parhaat hanskat, sillä ne mahdollistavat erilaiset esineiden poimisileikit. Kuivat vaihtohanskat voi tuoda jään reunalle.

 

MAKSUT

 

Perhe voi valita joko kerta- tai kausimaksun. Luistelijan ensimmäinen tunti luistelukoulussa on aina maksuton tutustumiskerta. Luistelukoulun maksut maksetaan aina luistelukoulun omalle tilille. Luistelukouluun ilmoittaudutaan seuran nettisivujen kautta tai jäähallilla n. 30 min ennen tunnin alkua.

Luistelukoulun laskut lähetetään ensisijaisesti vanhemman ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Muista maksutavoista on sovittava aina luistelukoulun vastuuhenkilön kanssa erikseen.

 

VAKUUTUKSET JA JÄSENMAKSUT

 

Jokainen luistelukoululainen liittyy seuran jäseneksi. Seuran jäsenmaksu on 25e/luistelija tai 60e/perhe ja se on voimassa heinäkuusta heinäkuuhun. 25 e jäsenmamaksuun sisältyy tapaturmavakuutus ja taitoluisteluliiton jäsenlehti. Seura ostaa vakuutuksen luistelijan puolesta.

Lasta tuodessa tutustumiskerralle jäälle on vanhemman huolehdittava, että lapsella on riittävä vakuutus voimassa omasta puolesta.

 

TAPATURMAN SATTUESSA

 

Katso ohjeet TÄÄLTÄ