Marjo suuntaa Aasiaan

 

ÄKKILÄHTÖ AASIAAN  !
Marjo suuntaa kohti Disney-jääshowta

 

Marjo Karhu, viime kevään ylioppilas Kuopion Klassillisesta lukiosta joutuu muuttamaan kevään opiskelusuunnitelmiaan muutaman viikon varoitusajalla.

Kuopion Taitoluistelijoiden luistelijana  koko seuran olemassaolon ajan luistellut Marjo sai vuosi sitten kansallisten juniorien loppukilpailun hopeamitalin. Samana vuonna syntyi myös kiinteä yhteys aiemmin kansanvälisissä jäänäytöksissä luistelleiden valmentajien ja koreografien kanssa.

Tämä yhteys toi kuukausien neuvottelun ja maailmalla kiertäneiden videoiden kautta viime viikolla nopean ja jossain määrin yllättävän lopputuloksen; paikka Disneyn  Kaakkois – Aasian jääshowssa varmistui ja lähtö Manilaan on edessä parin viikon asioiden järjestelyn jälkeen.

Tarkkaa tietoa siitä, mihin tie vie ei vielä ole. Mahdollisia shown pysähdyspaikkoja ei ole varmistettu – vaihtoehtojahan Kaakkois-Aasiassa on runsaasti... joka tapauksessa elämä kurinalaisen 12 v. harjoittelun jälkeen jatkuu yhtä kurinalaisena, mutta eksoottisissa ympäristöissä. Ainoa varma asia on, että työ vaatii jäätä.

 

Upeaa Marjo! Mahtavia kokemuksia toivottaa koko seuran väki :)

 

Katso myös Viikkosavon artikkeli Marjosta: