Valmentajat

Helen Tytenko, päävalmentaja

 

Olen kotoisin Kiovasta, ja muutin Suomeen vuonna 2012. Urheilijataustaltani olen entinen kansallisen tason ammattiurheilija. Vuonna 2007 voitin Ukrainan Cupin, vuonna 2008 Ukrainan taitoluistelun mestaruussarjan 4. sija. Vuonna 2009 olen harjoitellut Saksassa maailmanluokan luistelijoiden ja valmentajien kanssa.

Koulutus:

- FYSIKAALISEN KOULUTUKSEN JA URHEILUN KANDIDAATINTUTKINTO. National Pedagogical Dragomanov University 2011, Kiova Ukraina 

- FYSIKAALISEN KOULUTUKSEN JA URHEILUN MAISTERITUTKINTO. Erikoistuminen urheilupsykologiaan National Pedagogical Dragomanov University 2012, Kiova Ukraina 

- BACHELOR INTERNATIONAL BUSINESS AND ADMINISTRATION. Kansainvälisen kaupan asiantuntija. Savonia UAS 2018, Kuopio Suomi 

Työkokemus:

- TAITOLUISTELUVALMENTAJA , KIOVA - 2012. Maajoukkueen valmentajan avustaja, jossa pääsin käyttämään yliopistossa saatuja tietoja ja taitoja. 

- TAITOLUISTELUVALMENTAJA, KULS, KUOPIO 2012 - 2014 

- TAITOLUISTELUVALMENTAJA, KUTA, KUOPIO  2014 - 2018

- TAITOLUISTELUVALMENTAJA, SKATING TEAM RAISIO 2018 - 2019

- Markkinointi- ja myyntiasiantuntija, LED Future, Kuopio 2020-2021

- PÄÄTAITOLUISTELUVALMENTAJA, Varkauden Tarmo vudesta 2019

Valmentajana pääperiaatteeni ovat positiivinen valmennus ja tieteellinen lähestymistapa. Uskon, että hyvä joukkuehenki on erittäin tärkeää tulosten saavuttamiseksi. Varmistan, että urheilijat ovat innoissaan osallistumalla harjoituksiin, nauttivat urheilusta ja pysyvät kaikin puolin kunnossa.

e-mail: helentytenko@gmail.com

 

Ryhmien tanssinopettaja:

Siiri Salmenoja

e-mail: ssiiri.salmenoja@gmail.com

Colin Chanski, päävalmentaja

 

Colin on K-ryhmien vastuuvalmentaja, sekä vastaa taitoluistelukoulu-ryhmästä ja  luistelukoulusta. Hän on iloinen, perusteellinen ja tarkka valmentaja. Colinilla on pitkä ura luistelijana ja valmentajana Kanadassa ja KuTassakin hän on viihtynyt jo lähes 10 vuoden ajan. Colin valmentaa luistelijoitaan kokonaisvaltaisesti ja luistelijat sitoutuvat hänen opissaan täysillä mukaan. Colin valmentaa kesäisin myös leireillä ja on tuttu monelle suomalaiselle luistelijalle mm. Leppävirran kesäleiriltä.

email cchanski@sasktel.net 
puh  +358 50 309 5182

 

Colin siirtyy kesällä 2021 uusiin valmennushaasteisiin Kanadaan. Uutena valmentajana aloittaa monille luistelijoille tuttu Helen Tytenko.